Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Prăjitura cu budincă și biscuiți, fara coacere

Retete si gust
Ai poftă de ceva bun? Eventual, dacă se poate, de ceva bun și care să nu fie banal? Îți propunem să încerci prăjitura cu budincă și biscuiți în straturi, fără coacere. Este foarte aromată și se prepară rapid, doar că trebuie ținută la rece câteva ore, așa că ai ceva de așteptat între momentul preparării și cel al savurării. Iată, deci, cum faci prăjitura cu budincă și biscuiți fără coacere.
prajitura
Prăjitura cu budincă și biscuiți, fara coacere

Ingrediente:

– 1 plic de budincă de ciocolată + 2 căni de lapte
– ½ plic de budincă de vanilie + o cană de lapte
– 2 pachete de biscuiți simpli + ¾ cană lapte
Pentru decor
La alegere:
– 1/3 cană de migdale zdrobite
– 1/3 cană de fulgi de cocos
Sau
– cacao sau ciocolată rasă

Mod de preparare:

Pentru început, prepară cele două budinci, cea de ciocolată și cea de vanilie, conform instrucțiunilor de pe pachete. Dacă dorești ca prăjitura să iasă mai tare, pune mai puțin lapte decât cantitatea pe care ți-am recomandat-o noi.
Prăjitura cu budincă și biscuiți se obține prin alternarea straturilor de biscuiți și budincă de ciocolată.
Înmoaie biscuiții în lapte și așază-i unul langă altul într-o tavă de yena. Peste acest prim strat, adaugă aproximativ 2 linguri din budinca de ciocolată și întinde-o cu ajutorul unei spatule. Deasupra ei, așază încă un strat de biscuiți înmuiați în lapte. Continuă să alternezi cele 2 straturi până termini ingredientele.
Peste ultimul strat de biscuiți întinde budinca de vanilie. Ornează cu migdale pisate și fulgi de nucă de cocos sau cu cacao sau ciocolată rasă. Las-o să se răcească aproximativ o oră înainte de a o introduce la frigider. Ține-o la rece câteva ore sau, de preferat, peste noapte.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!