Bucătăria mexicană, un amestec de elemente tradiţionale,
este cunoscută pentru varietatea de ingrediente, pentru decoraţiile
colorate şi apetisante, dar şi pentru multitudinea condimentelor. Bucătăria mexicană are, delicii pe care le-ar gusta oricine.
Foi de tacos umplute cu carne tocata si branza |
Ingrediente:
- ulei
- carne tocată
- ceapă
- sare, piere, oregano şi busuioc
- carne tocată
- ceapă
- sare, piere, oregano şi busuioc
- roşii
- sos salsa
- branză
- foi de tacos
- salata verde
Mod de preparare: - sos salsa
- branză
- foi de tacos
- salata verde
1. Încinge câteva linguri bune de ulei şi pune la călit carnea tocată amestecată cu ceapa dată prin răzătoare. Prăjeşte până când carnea se rumeneşte frumos, apoi presară sare, piper, oregano şi busuioc, adaugă o roşie dată prin răzătoarea mică, o lingură cu sos de salsa şi o ceşcuţă cu apă şi lasă să scadă bine.
2. Taie roşiile rămase cubuleţe, iar brânza în felii subţiri şi lungi. Când carnea e gata, încinge cuptorul şi coace trei minute foile de tacos (se găsesc în supermarketuri) într-o tavă acoperită cu hârtie pergament.
3. Amestecă roşiile cu carnea şi umple foile de tacos, adăugând sos de salsa, dacă mai doreşti, felii de brânză şi frunze proaspete de salată, feliate fin.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.