Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Ruladă de curcan în sos de mere

Retete si gust

Aceasta rulada de curcan în sos de mere, a stat pe masa dintre ani si s-a bucurat de un succes remarcabil. Daca vreti sa va impresionati prietenii, cu aceasta rulada veti culege sigur laude, iar prietenii si sotiile lor, va vor cere cu siguranta reteta.
rulada
Ruladă de curcan în sos de mere

Ingrediente:

  • 1 kg pulpă de curcan
  • 1 kg mere
  • 2-3 crengute cimbru
  • 1 crenguta rozmarin
  • 2 căţei de usturoi
  • sare de mare
  • piper
  • 3-4 cartofi
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 2 ardei capia

    Mod De Preparare:

    1. Se dezosează pulpa de curcan, se trece printr-un jet de apă şi se pune să se înăbuşe câteva minute, până se pătrunde.
    2. După ce a fiert, se scoate, se lasă să se scurgă în sită şi se rulează. Dacă este nevoie, se foloseşte aţă alimentară şi se înfăşoară pentru a nu se desface. Se aranjează în tava tapetată cu ulei de măsline şi cu o lingură de pesmet.
    3. Separat, se curăţă merele de coajă, de sâmburi, se spală şi se taie felii potrivite. Feliile se pun în tavă, de jur împrejurul ruladei, alternând cu felii de cartofi. Se presară rozmarin, un praf de sare şi un praf de piper negru, se adaugă o căniţă de apă şi se bagă în cuptorul încins.
    4. Între timp, se coc ardeii pe plita încinsă, se curăţă de coajă şi sâmburi şi se taie fâşii subţiri. Fâşiile se pun în tavă cu câteva minute înainte de a o scoate. Rulada de curcan se serveşte ornată cu cimbru şi rozmarin, alături de merele caramelizate şi cartofii copţi.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!