Biftec tartar: vezi cum se prepară și de ce ingrediente ai nevoie. Urmează pașii rețetei și sigur îți va ieși un preparat gustos. Pofta buna!
BIFTEC TARTAR |
Ingrediente
(2 porții):
500-600g | mușchi de vită foarte proaspăt |
100 g | unt |
2 | ouă |
2 | cepe |
4-6 | castraveți murați |
0.5 | pătrunjel |
boia de ardei | |
sos de soia | |
capere | |
sare | |
piperMod de preparare1. Mușchiul de vită se dă de 2 ori prin mașina de tocat, se amestecă cu sare, piper și sos Worchestershire.2. Amestecul se împarte în două porții, iar la mijlocul fiecărei porții se lasă o gropiță în care se pune câte un gălbenuș de ou.3. Se curăță cepele și se toacă cât mai mărunt. Se așază pe farfurie lângă mușchiul de vită împreună cu pătrunjelul mărunțit foarte bine.4. Se decorează cu felii de castraveți murați, cu boia, sare și piper și se servește pe felii de pâine prăjită Se poate orna și cu capere. |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.