Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

RULADA DE PUI CU CARNATI SI CIUPERCI

Retete si gust
Va recomandam un preparat deosebit: Rulada de pui cu carnati afumati si ciuperci. Nu veti da gres cu el la o masa de sarbatoare.
PUI
RULADA DE PUI CU CARNATI SI CIUPERCI


Ingrediente
Un piept de pui dezosat, o lingurita de legume deshidratate fara sare, o lingurita de amestec de plante aromate, 4-5 ciuperci feliate, carnati semiafumati, 100 g mozzarella, un ardei gras, 100 g alune de padure, ulei de masline, sare, piper, 2 felii subtiri ce cascaval

Mod de preparare
Se subtiaza pieptul cu un cutit ascutit intr-o bucata subtire care se aromeaza cu amestecul de plante, se sareaza, se presara deasupra legume deshidratate fara sare, se pipereaza.
Se caleste la foc iute ardeiul taiat cubulete si ciupercile feliate. Se sareaza si condimenteaza dupa gust.
Pe bucata de piept de pui se taie rondele de mozzarellla pe toata suprafata apoi se intind ciupercile si ardeiul calit, se pun carnatii semiafumati, se ruleaza cu grija si se prinde marginea cu 3-4 scobitori.S e pune pieptul in tavita se unge cu ulei de masline, se presara cu legume deshidratate fara sare apoi se toarna un paharel de apa cu un praf de sare si se da la cuptor pentru 30 de minute, udand deasupra rulada,din cand in cand cu suc din tavita. Cand se rumeneste frumos indepartam scobitorile si punem feliile de cascaval deasupra, presaram alune prajite si faramitate si mai lasam 3-4 minute la cuptor. Se scoate rulada din cuptor si se poate felia dupa ce s-a racit un pic.
Pofta buna!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!