Penne cu patru feluri de branza si kaizer
- Type:
- Felul principal
- Numarul de porții:
- 6 porții
- Preparare:
- 15 min
- Gătire:
- 20 min
- Gata în:
- 35 min
- Dificultate:
- Foarte ușor
Ingrediente
- 800 g penne
- 600 ml smantana dulce
- 250 g gorgonzola
- 235 g brie
- 300 g mozzarella
- 50 g parmezan + permezan pentru servit
- 50 g unt
100 g kaizert
Preparare
Etapa 1
Kaizerul se taie cubulete cit mai mici. Branzeturile se taie cubulete cat mai mici caci asltfel se topesc destul de greu. Se pune o oala cu apa la fiert pentru paste.
Etapa 2
Pennele se fierb conform indicatiilor dupa pachet. Intr-o cratita se
pune untul la topit. Se adauga si smantana si se lasa sa se incalzeasca.
Apoi se adauga branzeturile si kaizerul.
Etapa 3
Se tin pe foc protrivit pana se topesc brazeturile. se amesteca din
cand in cand. In sos se adauga pastele fierte se amesteca si apoi se
servesc fierbinti.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.