Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Kwek Kwek

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link -  Adauga reteta ta.
Kwek Kwek este una dintre cele mai populare produse alimentare din strada din Filipine. Atât de ușor de făcut acasă. Kwek Kwek este o mâncare de stradă.
Kwek Kwek
Kwek Kwek
Ingrediente::

    2 - 3 duzini de ou de prepeliță, fierte tare și decojite
    3/4 cana faina
    1/3 cană amidon de porumb
    sare și piper brun măcinat după gust
    1/3 cană apă
    1 portocaea - zeama

    2 cani ulei de gatit pentru prajire profunda

Mod de preparare:

    Combinați toate ingredientele uscate mai sus.
    Adăugați încet apă și amestecați până când amestecul devine într-adevăr neted, fără a se produce niciun fel de buline.
    Încălziți tigaia la foc mediu.
    Se bat ouăle în zeama de portocale, asigurându-vă că toate ouăle sunt bine acoperite.
    Folosind o linguriță, scoateți și prăjiți ouăle una după alta.
    Se prăjește câteva minute, se scoate și se așază într-un prosop de hârtie pentru a îndepărta excesul de ulei.

Pentru sos dulce și acru:

    Amestecați 1/4 cană de oțet, 2 linguri zahăr brun, 1 lingură sos de soia, 1 lingură ketchup, sare, 1 lingură amidon de porumb diluat în 1/4 cană apă.
    Se fierbe timp de un minut, apoi se scoate de pe foc.
    Serviți kwek kwek cu sos dulce și acru, cât este fierbinte. Bucurați-vă!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!