Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Supa de cartofi cu branza cheddar

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Supa de cartofi cu branza Cheddar poate fi servita atat la pranz, cat si la cina, ceea ce o face sa fie foarte populara printre mamicile a caror timp petrecut in bucatarie este limitat, dar care isi doresc sa le ofere micutului lor o masa gustoasa si sanatoasa. Consistenta, dar fara prea multe calorii, supa de cartofi cu branza Cheddar va fi un deliciu pentru intreaga ta familie!

Supa de cartofi cu branza cheddar
Supa de cartofi cu branza cheddar

Ingrediente:

  • 1 lingura unt
  • 1 cana ceapa, tocata
  • 2 1/2 linguri faina
  • 3 cani cartofi rosii, cuburi
  • 1 1/4 cana lapte
  • 1 1/4 cani supa de pui
  • 1/2 cana apa
  • 1/8 lingurita de sare
  • 1/8 lingurita piper negru
  • 1 cana branza cheddar, maruntita
  • 1/8 lingurita piper cayenne
  • 1/4 lingurita praf de usturoi
  • 2-3 fire praz , tocat

Mod de preparare:

Intr-o tigaie se topeste untul la foc mediu. 

Adaugati ceapa si se gateste pana cand se inmoaie. 

Adaugati faina si se amesteca pana se combina. 

Adaugati cartofi, lapte, supa de pui, apa, sare și piper și se amesteca bine.

Cand incepe sa clocoteasca, acoperiti si se reduce focul la mic. 

Fierbeti la foc mic timp de 10 minute.

Opriti focul, se adauga piper cayenne, usturoi si branza cheddar. 

Se amesteca pana cand branza este topita. 

Serviti cu praz feliat.

Pofta buna!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!