
Primesc un
pachet surpriza. Deschid pachetul si gasesc o legatura perfecta de
sparanghel. Oparesc repede cateva fire sa vad daca chiar e asa fraged
cum arata. Chiar e! Apoi aflu de ce, e crescut in Romania, in judetul
Mures. Ma gandesc: maine voi face ceva la fel de minunat langa el.
 |
Pui cu sos de lamaie coapta si sparanghel |

Imi plac foarte mult dovleceii pe gratar. Insa uneori, mai ales pentru cantitati mai mari, dureaza pana fac dovleceii pe tigaia grill,
care nu e foarte mare. Atunci ii fac la cuptor, se coc repede, fara
sa-i supraveghez in timpul asta si se indulcesc la fel de mult. De data
asta am adaugat pinoli ca sa fie un contrast crocant.
 |
Dovlecei la cuptor cu verdeturi si pinoli |

Improvizatia nu e
ceva la care as fi zis ca ma descurc foarte bine. Din cauza asta aparea si risipa, daca ingredientul
nu era chiar perfect nu era folosit. Improvizatia e la cote
maxime, iar risipa a ajuns la zero.
 |
Cartofi cu fasole verde |