
Azi, mi-am
rezolvat neînţelegerile cu arta culinară dar tot mă dau în vânt după o pulpe de pui in sos de mustar la cuptor şi însoţit cu o garnitura de legume.
 |
Pulpe de pui in sos de mustar la cuptor |

Carnea de pui se gateste rapid si poate fi combinata cu o multime de garnituri si mirodenii. Insa, de la pui, pulpele sunt cele mai apreciate, pentru ca din ele se
poate pregati o masa delicioasa si care te face sa uiti de cutit si
furculita.
 |
Aripioare si pulpe de pui pe pat de lamaie cu sos de usturoi si ciuperci |

Aceasta
reteta te duce pe culmi inalte, de placeri nebanuite. Este impregnata cu
un erotism atat subtil, incat nu stiu cine ii poate rezista. Gustul
este absolut sublim si nu exista cuvinte sa il definesc. Sa fie oare
chimionul? Sa fie scortisoara? Sau poate vinetele suculente, sa fie de vina? Habar n-am.
Si pentru a nu prelungi suspansul, am sa dau reteta.
 |
Vinete umplute cu legume |