Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Omletă fiartă în pungă

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Omleta fiartă reprezintă un fel de mâncare gustos. Această omletă va fi, pentru micul dejun. Pregătiți o omletă fină.
Omletă fiartă în pungă
Omletă fiartă în pungă
INGREDIENTE:
– 3 ouă
– 2 ciuperci champignon
– 0,5 roșie
– 100 g de salam sau șuncă
– 50-70 g de cașcaval
– sare
– piper negru măcinat după gust
– 2-3 fire de ceapă verde

MOD DE PREPARARE: 
1. Spargeți ouăle într-un bol, potriviți-le cu sare și piper negru măcinat. Bateți ouăle, folosind telul. Tăiați salamul cuburi mici.
2. Curățați ciupercile și tăiați-le cuburi mici. Spălați verdeața și tocați-o mărunt.
3. Spălați roșia, îndepărtați cotorul. Tăiați-o cuburi mici. Dați cașcavalul prin răzătoarea mică.
4. Combinați toate ingredientele tăiate cu ouăle bătute. Amestecați ușor compoziția.
5. Apoi adăugați cașcavalul ras. Omogenizați compoziția.
6. Pregătiți 2 pungi alimentare de unica folosință.
7. Turnați compoziția obținută în pungă. Scoateți aerul din pungă și legați-o într-un nod. Așezați punga cu omletă în a doua. Legați-o într-un nod.
8. Fierbeți apă într-o cratiță. Puneți pachetul în apa clocotită, aduceți-o până la fierbere și fierbeți omleta timp de 20 de minute.
9. Puneți punga cu omleta pregătită pe o farfurie, lăsați puțin să se răcească. Îndepărtați cu grijă pungile.
10. Tăiați omleta aromată porții de mărimea dorită. Serviți alături de sosul preferat.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!