Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Carne de porc în stil coreean condimentată într-un sos dulce și acru

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Carne de porc coreeană - felii suculente de carne picantă, prăjită cu condimente și sos de soia, combină armonios picantul de condimente adăugate și astringența dulce-prăjită.
Carne de porc în stil coreean condimentată într-un sos dulce și acru

Carne de porc în stil coreean condimentată într-un sos dulce și acru

Ingrediente:

1/2 kg carne de porc;
70 ml de vin;
1/2 lingură de ghimbir uscat;
50 ml sos de soia sărat;
2 linguri de zahăr;
1 linguriță de boia;
piper rosu dupa gust;
suc de la o jumătate de lămâie.

Mod de pregătire:

1. Puneți pe foc o tigaie. Se pune zahărul, se adaugă o linguriță de apă. Se amestecă constant, sa se dizolvă zahărul și se continuă fierberea până când caramelul devine roșu. Fiți atenți și răbdători, nu ardeți!
2. Apoi, puneți carnea de porc în felii subțiri in tigaie și continuați să gătiți timp de aproximativ șapte minute până când bucățile sunt acoperite cu o crustă aurie.
3. Se toarnă vinul, se fierbe, până se evaporă la jumătate.
4. Se condimentează carnea cu boia si cu piper roșu măcinat, se adaugă ghimbir, se toarnă într-un amestec de sos de soia, cu suc de lamaie. Se amestecă bine, acoperiți cu un capac și reduceți căldura la minimum. Se amestecă regulat, se fierbe carnea timp de patruzeci de minute până la o oră. 
5. Când feliile de carne de porc devin moi, scoateți capacul, măriți căldura. Când lichidul aproape că nu se evaporă ci se îngroașă, opriți căldura.

.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!