
Minciunelele italiene, sunt gogosi
traditionale, aurii, pufoase si crocante in acelasi timp, pentru care nu
trebuie sa astepti sa dospeasca! Se fac din ingrediente pe care le ai la indemana si le prepari in maxim 30 de minute!
 |
Minciunele |

In ultima perioada ati vazut pe blog mai multe retete cu carne de rata. Cred ca este noua mea pasiune
. Atunci cand vreti sa pregatiti ceva mai special, va recomand sa
incercati aceasta reteta: rata la cuptor cu piure de morcovi si
pastarnac si sos de portocale.
 |
Rata la cuptor cu piure de morcovi si pastarnac |

Asa ca atunci cand fac supica de vacuta, scot
carnita fiarta din oala si prepar felul doi. O puteti gati in mai multe feluri. Eu am ales varianta cu morcovi. Combinatia de carne cu morcovi multi, e delicioasa! E si economa, pt ca ajunge la mai multe persoane, decat daca ar fi bucatile intregi, nu?
 |
Carne din supa |