Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Ciulama de ciuperci simplă și cremoasă

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Rețetă delicioasă de ciulama de ciuperci simplă și cremoasă, ușor de preparat și detaliată pas cu pas. Mâncare tradițională simplă și rapidă, această ciulama de ciuperci va deveni cu ușurință un fel de mâncare îndrăgit de toată familia. Se servește caldă alături de o porție de mămăliguță.

Mai jos vă prezentăm rețeta noastră de ciulama de ciuperci simplă și cremoasă, ușor de preparat, numai bună de savurat

Ciulama de ciuperci simplă și cremoasă

Ciulama de ciuperci simplă și cremoasă

Ingrediente

  • 500 g ciuperci
  • 1 ceapă
  • 200 ml lapte
  • 3 linguri de smântână
  • 1 lingură de făină
  • 2 linguri de unt
  • 2 căței de usturoi
  • mărar
  • sare

Mod de preparare

Curăță și spală bine ciupercile apoi toacă-le feliuțe subțiri sau cuburi, după preferință.

Curăță ceapa și taie-o mărunt apoi pune-o la călit pentru 2-3 minute împreună cu cele două linguri de unt. Poți folosi și ulei, în caz că nu ai unt la îndemână.

Peste ceapa călită adaugă ciupercile feliate și călește totul până când zeama lăsată de ciuperci în timpul gătirii se va evapora.

Mai departe dizolvă o lingură de făină în 200 ml lapte și adaugă amestecul peste ciuperci. Tot acum adaugă și usturoiul trecut prin presă. Poți să adaugi mai mult usturoi, în funcție de preferință.

Lasă compoziția la foc potrivit până când va începe să se îngroașe. Adaugă apoi și cele trei linguri de smântână.

La final adaugă mărarul tocat mărunt și potrivește de sare, apoi servește cu poftă, cât încă este caldă!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!