Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Tocană din carne de vită cu sos de smântână

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Vrem să vă oferim rețeta tocanei din carne de vită cu sos de smântână. Carnea iese foarte gingașă, iar sosul — incredibil de gustos. Se prepară foarte ușor: puneți toate ingredientele în tavă și uitați de ele. Este foarte confortabil! Vă garantăm că rezultatul nu vă va dezamăgi!

Tocană din carne de vită cu sos de smântână

Tocană din carne de vită cu sos de smântână

INGREDIENTE:

-700 g de carne de vită;

-300 g de ceapă (3 bucăți);

-½ linguriță de sare;

-piper negru măcinat — după gust.

Pentru sos:

-250 g de smântână fermentată;

-o linguriță de muștar franțuzesc;

-o linguriță de făină.

MOD DE PREPARARE:

1.Tăiați carnea de vită în bucățele ca pentru gulaș.

2.Tăiați cepele în semilun

3.Ungeți un vas adânc și termorezistent cu ulei. Puneți carnea și ceapa în el. Adăugați sarea și piperul negru măcinat.

4.Amestecați totul foarte bine și presați compoziția obținută. Acoperiți vasul cu un capac și introduceți-l în cuptorul preîncălzit până la 180°C. Coaceți tocana timp de 2 ore.

Pregătiți sosul: 

.5.Combinați smântâna cu muștarul și făina. Amestecați foarte bine. Dacă doriți, puteți să înlocuiți smântâna fermentată cu smântână dulce (pentru gătit).

6.Peste 2 ore scoateți carnea din cuptor și turnați sosul peste ea. Amestecați foarte bine.

7.Acoperiți vasul cu capacul și introduceți-l în cuptor pentru încă 30 minute.

Tocana fină este gata! Serviți-o cu orice garnitură.

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!