Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Tigaie picanta de pui cu sos de rosii si cascaval lipicios

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Dacă ești în pană de idei și nu știi ce să mai gătești pentru un prânz delicios și consistent, îți sugerăm să pregătești tigaie picantă de pui cu sos de roșii si cascaval lipicios. Este o rețetă simplă și rapidă. În mai puțin de o oră poți pune pe masă un preparat gustos și hrănitor.

Tigaie picanta de pui cu sos de rosii si cascaval lipicios
Tigaie picanta de pui cu sos de rosii si cascaval lipicios

Ingrediente

300 g Pulpe de pui


150 g Piept de pui


50 g Cascaval


1 bucataArdei gras rosu


1 bucataArdei gras verde


1 bucataCarnaciori banateni


0,5 bucati Ceapa galbena


1 catelUsturoi


200 g Sos de rosii


5 Boia de ardei (iute )


3 g Boia de ardei (dulce )



Sare de mare(dupa gust)



Piper negru(dupa gust)

Mod de preparare

Taiem pulpa si pieptul de pui bucati marunte.

Apoi, intr-o tigaie incinsa, prajim mai intai pulpa impreuna cu ceapa si usturoiul tocate marunt.

Dupa aproximativ 3-4 minute adaugam si pieptul si jumatate din ardei (atat verde, cat si rosu) taiati fasii. 

Adaugam imediat si boiaua dulce si picanta si asezonam cu sare sipiper. 

Amestecam si calim bine compozitia pentru inca 10 minute.

Apoi adaugam sosul de rosii si scadem focul la minimum.

Dupa inca 5-6 minute adaugam cascavalul si carnatul picant (ambele taiate subtiri de tot) si amestecam. 

Mai gatim 2 minute ca sa avem cascaval lipicios intr-o tigaie de pui picanta si gustoasa! 

Se serveste calda de tot si “asezonata” cu o bere rece. 

Pofta buna!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!