Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Chilli de legume ușor de preparat

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Acest chilli vegetarian are o aromă intensă și este foarte simplu de preparat. Conține numeroase legume și condimente cu efect benefic asupra sănătății, fiind un preparat ideal pentru a-ți asigura necesarul de vitamine și minerale. Iată cum să faci chilli de legume.

Rețetă sănătoasă. Chilli de legume ușor de preparat

Chilli de legume ușor de preparat

Ingrediente
 
1 lingură cu ulei de floarea soarelui sau de rapiță
1 ceapă mare, tocată mărunt
1 ardei iute roșu, tocat mărunt
1/2 linguriță cu chimion măcinat
1 lingură cu boia dulce
1 linguriță cu pudră de chilli
250 g de soia mărunțită
o conservă de 400 de g de roșii tocate
3 linguri cu pastă de tomate
300 ml supă de legume
1 ardei gras verde, tăiat cubulețe
1 ardei gras galben, tăiat cubulețe
1 morcov, dat prin răzătoare
o conservă de 400 g de fasole roșie în apă, scursă
1 linguriță cu amidon de porumb
un pumn de coriandru proaspăt, tocat mărunt

Mod de preparare

Încinge uleiul într-o tigaie, la foc mediu. 
 
Adaugă ceapa și usturoiul și călește timp de 4-5 minute.
 
Adaugă ardeiul iute, chimionul măcinat, boia și pudra de chilli și călește timp de un minut.
 
Adaugă soia mărunțită și gătește-o timp de 2-3 minute
 
Adaugă roșiile tocate în conservă, pasta de tomate, supa de legume, ardeii și morcovul și lasă să fiarbă.
 
După ce a început să dea în clocot, redu focul la nivel mediu și lasă să fiarbă timp de zece minute, ametecând din când în când.
 
Pune fasolea și lasă la fiert timp de cinci minute.
 
Amestecă amidonul de porumb cu o lingură cu apă, adaugă în tigaie și lasă la fiert încă cinci minute. 
 
Presară frunzele de coriandru și amestecă.
 
Servește chilli-ul cu pâine de tip pita, smântână și brânză cheddar rasă.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!