Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Prăjitură cu ciocolată la tigaie

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Învaţă să prepari prăjituri delicioase cu ciocolată şi unt de arahide în tigaie.

Prăjitură cu ciocolată la tigaie

Prăjitură cu ciocolată la tigaie

Ingrediente       

  • 1/2 ceasca zahăr
  • 1 ou
  • 2 lingurite esenta de vanilie
  • 1 ceasca faina
  • 1/3 ceasca pudra de cacao
  • 1 lingurita amidon
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1/4 lingurita sare
  • 1 ceasca unt de arahide moale
Pentru servit
  • inghetata
  • 1/4 ceasca fulgi de ciocolata
  • 3 linguri unt de arahide topit
  • 1/4 ceasca zahar brun
  • 1/2 ceasca unt moale

                                                                                                        Mod De Preparare

Încălzeşte cuptorul la foc mediu 180 grade.

Amestecă untul şi zahărul la viteză medie circa 2 minute. 

Adaugă ouă şi vanilie şi încorporează uşor.

Amestecă făina, pudra de cacao, praf de copt, amidon alimentar şi sare într-un castron separat şi apoi încorporează pudra obţinută cu amestecul umed.

Adaugă încet şi treptat untul de arahide, fără a mai folosi mixerul, ci cu o furculiţă, până obţii o pastă omogenă.

Unge o tigaie fără coadă (tigaie care se poate folosi la cuptor, cu coadă detaşabilă) cu unt şi preseaz aluatul în formă, astfel încât să nu atingă marginile tigăii.

Dă la cuptor 15-18 minute şi scoate pe un grătar la răcit.

Când prăjitura cu ciocolată şi unt de arahide s-a răcit, serveşte cu îngheţată şi topping de unt de arahide topit la microunde sau sos de ciocolată.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!