Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Pizza la tigaie

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html 

Pizza la tigaie, ce poate fi mai usor de atat? O bunatate italiana cu gust clasic dar pregatita mult mai usor. Invata cum sa faci pizza la tigaie dupa aceasta reteta simpla!

Pizza la tigaie este o alternativa excelenta la pizza coapta la cuptor si cel mai important este delicioasa garantat.  Pizza la tigaie, o reteta de pizza rapida, delicioasa si cu minim de efort.

Pizza la tigaie

Pizza la tigaie

Ingrediente

  • 300 g faina
  • 200 ml apa calduta
  • 4 g drojdie uscata
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita zahar
  • 1/2 lingurita sare
  • salam
  • cascaval ras
  • sos de rosii
  • busuioc

    MOD DE PREPARARE

  • Punem zaharul in apa calduta, adaugam drojdia uscata si amestecam bine dupa care o lasam deoparte pentru 15 minute.
  • Transferam faina intr-un bol mai incapator si adaugam sarea.
  • Facem o gropita in mijlocul fainii si dupa expirarea celor 15 minute (timp in care drojdia trebuie sa se activeze) adaugam amestecul de drojdie.
  • Punem si uleiul si amestecam putin cu lingura.
    • Lasam lingura deoparte si continuam sa framantam cu mana pana cand obtinem un aluat elastic.
    • Punem aluatul pe suprafata de lucru si presaram putina faina. 
    • Framantam inca putin dupa care adunam aluatul intr-o bila.
    • Ungem un bol cu putin ulei dupa care punem bila de aluat si acoperim bolul cu folie alimentara.
    • Lasam bolul deoparte pentru aproximativ o ora si jumatate sau pana cand aluatul isi va dubla volumul.
      • Dupa expirarea timpului indepartam folia alimentara, presaram faina pe suprafata de lucru si rasturnam aluatul.
      • Il impartim in 2 parti. Luam o parte de aluat si o intindem cu mainile presand pe margini, asta pana cand formam un cerc de marimea tigaii folosite.

      Pizza la tigaie

      • Punem aluatul in tigaia incinsa care este la foc mediu.
      • Punem capacul si lasam tigaia la foc pentru 4-5 minute.
      • Intre timp amestecam sosul de rosii cu busuiocul uscat, sosul de rosii pe care il folosesc este deja sarat asa ca nu voi folosi sare.
      • Daca doriti puteti sa adaugati si o lingurita de ulei de masline sau alte condimente.
      • Luam capacul si intoarcem blatul de pizza pe cealalta parte.
      • Il ungem cu sosul de rosii aromat dupa care punem feliute de salam.
      • Adaugam cascavalul ras si punem din nou capacul.
      • Lasam tigaia la foc pentru inca 4-5 minute sau pana cand cascavalul va fi topit in totalitate.
      • Pizza la tigaie se poate servi, pofta buna!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!