Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Pulpe de pui cu prune

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

S-ar putea sa ti se para o asociere stranie daca luam in calcul ca e vorba de pulpe de pui cu prune, insa exista multe retete in care carnea e combinata cu fructe. Asa ca am incercat un fel de mancare in care am combinat ingrediente care imi plac si uite ce a iesit.

Am folosit pulpe de pui dezosate si fara piele, pentru a obtine o mancare nu foarte grasa si usor de consumat.

Pulpe de pui cu prune

Pulpe de pui cu prune

Ingrediente 

6 pulpe de pui deosate si fara piele

  • 8 prune proaspete, spalate si curatate de samburi
  • un ardei kapia
  • cca 25 g boabe de mustar
  • masline (negre) fara samburi
  • 5 cartofi mari
  • sare (dupa gust)

Mod de preparare

Prunele, pulpele si ardeiul kapia se taie felii. Cartofii se taie cubulete, iar maslinele fara samburi se lasa intregi.

Cartofii se aseaza in tava, se adauga prunele, ardeiul si deasupra se presara cat mai uniform boabele de mustar si sarea.

Deasupra se aseaza feliutele de carne si se ma adauga putina sare, dar si cca 250 – 300 ml de apa.

Se da totul la cuptor pentru cca o ora sau pana cand legumele si carnea sunt facute si, de asemenea, feliile de pulpe sunt usor rumenite.

Daca la final a ramas prea multa apa, se poate arunca sau pur si simplu se lasa in tava si in farfurie se va pune doar mancarea pe care am gatit-o la cuptor.

Chiar daca prunele nu ar fi prima alegere pentru a insoti carnea, vei vedea ca vor da o aroma deosebita mancarii. Vei simti o aroma dulce-acrisoara, pe care prunele o imprumuta celorlalte ingrediente.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!