Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Pulpe de pui cu ciuperci la cuptor

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

De obicei, atunci cand nu prea ai timp sa gatesti sau esti in pana de idei, iti recomandam sa prepari carne de pui. Se gateste usor si de obicei este pe placul tuturor. Pentru astazi va recomandam o reteta care are o aroma deosebita – pulpe de pui cu ciuperci gatite la cuptor.

Pulpe de pui cu ciuperci la cuptor

Pulpe de pui cu ciuperci la cuptor

Ingrediente:

– 3 pulpe de pui

– 500 g ciuperci

– 6 morcovi

– 1 ceapa

– 1 legatura patrunjel

– 1 cana apa

– sare si piper negru macinat dupa gust

– boia dulce

Mod de preparare:

Se spala bine ciupercile, se curata si se taie cubulete. In cazul in care sunt mici-mici, le lasam intregi. La fel se procedeaza si cu ceapa si cu morcovii. Se spala pulpele de pui si se pun pe un servet de bucatarie sa se scurga de apa.

Intr-o tigaie se pune putin ulei de masline si se caleste ceapa. Tot atunci se adauga si pulpele de pui condimentate cu sare, piper si boia, dar si morcovii taiati rondele. Separat, intr-o alta tigaie se pun la fiert ciupercile. Peste pulpe si morcovi se pune o cana de apa si se lasa sa fiarba.

Cand ciupercile sunt gata, se scurg de apa si se adauga peste pulpe. Se mai lasa sa fiarba impreuna, aproximativ 10 minute, dupa care se iau de pe foc. Se pun intr-un vas de sticla termorezistenta sau de lut si se mai dau pentru inca 10 minute la cuptor.

Inainte cu 2 minute de a le scoate, se adauga patrunjelul tocat marunt. Se servesc calde cu mamaliga.

Pofta buna!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!