
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Un
aperitiv foarte apreciat si pe care il poti prepara usor fie in ziua in
care organizezi masa festiva, fie cu 1-2 zile inainte, ca sa-ti mai
usurezi programul, sunt ciupercile umplute, la cuptor. Din cateva ingrediente simple, le poti pregati dupa urmatoarea reteta: Reteta de ciuperci umplute cu branza si carne de porc
Mod de preparare:
Da cascavalul si morcovul prin razatoarea mica; curata ciupercile si scoate-le coditele; taie rosiile cubulete; piseaza usturoiul; taie ceapa marunt; toaca patrunjelul; caleste ceapa si morcovul; adauga rozmarinul, cimbrul si usturoiul si apoi carnea; amesteca bine si, cand carnea si-a schimbat culoarea, adauga rosiile, sarea si piperul; umple ciupercile cu aceasta compozitie din carne si presara cascavalul ras deasupra fiecareia dintre ele; orneaza cu patrunjel si pune-le la cuptor, 20 de minute, la 200 de grade.
"Horoscop culinar", daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.