Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Friptură de carne de porc după rețeta spaniolă

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Oțetul sherry și paprika picanta transformă această friptură: carne de porc cu un aer puternic spaniol. Un strop în plus de oțet la finalul rețetei adaugă un plus de savoare castellana și te vei bucura de perfecțiunea aromelor madrilene care se îmbină perfect!

Friptură de carne de porc după rețeta spaniolă

Friptură de carne de porc după rețeta spaniolă

Ingrediente:

  • 3 căni și jumătate de apă
  • un sfert de cana de sare grunjoasă
  • un sfert de cană de zahăr
  • un sfert de cană de oțet sherry (are o aromă dulce-înțepătoare care-și merită investiția!)
  • o cană de cuburi de gheață
  • o bucată de mușchi de porc (cam 500-600 g)
  • 2 linguri de paprika
  • 2 lingurițe de zahăr
  • o linguriță de piper proaspăt măcinat
  • o linguriță de salvie tocată
  • o linguriță de cimbru proaspăt tocat
  • 2 căței de usturoi, zdrobiți
  • 2 lingurițe de ulei de măsline
  • 2 lingurițe de oțet sherry

Mod de preparare:

Amestecă primele 4 ingrediente într-un bol mare, amestecând până când zahărul și sarea s-au dizolvat. 
 
Pune acest amestec într-o pungă sigilabilă. 
 
Adăugă gheață și carnea de porc și sigilează. Lasă la frigider timp de 3 ore, întorcând punga ocazional.

 Amestecă paprika și următoarele 5 ingrediente (până la usturoi inclusiv)

Prepară grătarul pentru a găti friptura de carne de porc la căldura indirectă; încălzește o parte a grătarului și pe cealaltă las-o fără căldură dedesubt.

 Ia carnea de porc din pungă, șterge-o cu un prosop de hârtie, unge-o puțin cu ulei. 

Freacă apoi amestecul uscat de paprika peste carne. 

Pune friptura pe grătar peste flacăra directă și lasă să se gătească timp de 6 minute, rumenind-o pe toate părțile. 

Apoi, pune pe partea neîncălzită pentru încă 20 de minute.

Această friptură de carne de porc are toate ingredientele și aromele pentru a revitaliza o petrecere! 

Așa că invită-ți prietenii și pregătește-i pentru marea supriză a zilei!

Poftă bună!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!