Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Muschi de porc umplut cu ciuperci

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
 
Un muschi de porc umplut cu ciuperci si invelit in jambon, o friptura plina de arome ce va trona mandra pe masa de sarbatori si va smulge doar cuvinte de lauda din partea degustatorilor!
Muschi de porc umplut cu ciuperci

Muschi de porc umplut cu ciuperci

Ingrediente:

1 muschi de porc (cca 1 kg)
280 gr ciuperci
4 fire ceapa verde
50 gr unt
200 gr jambon
sare
piper
boia
cimbru
salvie

Mod de preparare:

Punem untul intr-o craticioara si aaugam ceapa tocata marunt.

Dupa ce ceapa se inmoaie usor adaugam ciupercile si le lasam 5-10 minute pe foc. 
 
Asezonam cu sare si piper.

Desfacem muschiul de porc.

Condimentam muschiul pe ambele parti cu sare, piper macinat, boia si salvie. 
 
Adaugati condimente dupa propriul gust.

Desfacem jambonul si  asezam fasiile astfel incat sa aiba exact lungimea muschiului.

Asezam muschiul deasupra jambonului apoi asezam umplutura de ciuperci si o intinem pe toata suprafata muschiului. 
 
Prearam boia deasupra.

Rulam strans si legam muschiul ca sa nu se desfaca in cuptor.

Tapetam tava fie cu folie de aluminiu fie cu hartie de copt ca sa o protejam. 
 
Asezam muschiul si il dam la cuptor la 200 grade pentru 40 minute. 
 
Din cand in cand ungem muschiul deasupra cu zeama care se va strange in tava.

Taiem muschiul felii cu un cutit foarte bine ascutit.
 
Pofta buna!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!