Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Mancare de miel cu smantana si ciuperci

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
 
O mancare delicioasa, aromata si destul de usor de preparat. Carnea de miel reprezinta punctul de rezistenta al mesei de Paste si face parte din traditie. Iti propun o reteta aparte, la care poti folosi carne de miel,
Mancare de miel cu smantana si ciuperci

Mancare de miel cu smantana si ciuperci

Ingrediente:
 
 1 kg carne de miel, taiata cubulete
450 g ciuperci
1 morcov
1 pastarnac
1 ceapa
200 g smantana
2 galbenusuri
1 pahar lapte
1-2 linguri faina
o bucatica de unt
o frunza de dafin
sare si piper, dupa gust
leustean proaspat, tocat fin, pentru decor

Mod de preparare:

1. Curata legumele. Pune carnea de miel la calit intr-un vas cu ulei. Rumeneste putin carnea. Adauga apa cat sa o acopere, apoi ceapa, morcovul si pastarnacul, integi sau taiate in doua.
Adauga sare, piper si frunza de dafin. Acopera vasul cu un capac si lasa sa fiarba bine.
 
2. Scoate ceapa si arunc-o. Taie bucatele morcovul si pastarnacul si da-le deoparte.
 
3. Topeste untul, adauga faina, apoi laptele, si prepara un sos alb. Adauga smantana si potriveste de sare si piper.
 
4. Toarna sosul de smantana peste carnea de miel. Adauga morcovul si pastarnacul taiate marunt si lasa totul sa mai dea intr-un clocot.
 
5. Curata si taie bucatele ciupercile, apoi caleste-le in ulei incins, pana scad.
Adauga si ciupercile in mancare.
 
6. La final, inainte de a servi, bate bine doua galbenusuri cu o lingura cu apa si adauga-le in mancare.
 
7. Serveste fierbinte cu leustean proaspat, taiat fin (aroma leusteanului se potriveste perfect cu cea a carnii de miel).
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!