Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

"Bramboracka" - supa ceheasca de cartofi si ciuperci

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Supa de ciuperci cehă cu cartofi este o varianta perfecta a primelor mese în fiecare zi. Este mancarea nationala de preparate din bucătăria cehă fierte foarte repede. Încercați să gătească această delicatesă la domiciliu și de cei dragi. Servita in boluri de paine, si a fost divina, Aceasta supa ne-a uns direct pe suflet. Am mancat o astfel de supa (ciorba ar spune romanul). Si da, a iesit buna.

"Bramboracka" - supa ceheasca de cartofi si ciuperci
"Bramboracka" - supa ceheasca de cartofi si ciuperci

Ingrediente:

  • 500 g cartofi taiati cuburi egale
  • 300 g ciuperci taiate potrivit
  •  200 g morcov taiat felii rotunde potrivite
  • 100 g radacina de telina taiata cuburi mici
  • 200 g varza creata taiata fin
  • un praz mic taiat felii
  • o ceapa mica tocata marunt
  • 4 catei de usturoi potriviti, pisati
  • 2 linguri ulei
  • 1,5 L apa
  • o lingura maghiran uscat
  • 4 linguri rase faina alba
  • sare si piper dupa gust

 Mod de preparare:

Uleiul se incalzeste intr-o oala incapatoare. 

Se caleste ceapa. 

Cand e translucida se adauga usturoiul si se mai lasa pe foc amestecand continuu 1 minut. 

Se pun si restul de legume in afara de ciuperci. 

Se tine totul pe foc 8 minute. 

Adauga ciupercile, amesteca bine, sareaza si pipereaza dupa gust si pune apa. 

Lasa sa fiarba usor pana ce legumele sunt moi. 

Pune ciupercile si mai lasa 10 minute pe foc. 

In acest timp amesteca faina cu putina apa rece pentru a face o pasta fara cocoloase. 

Pune rantasul (adica pasta mentionata anterior) in supa, amesteca bine si mai lasa 10-15 minute. 

Potriveste de sare si piper. 

Pune in boluri. 

Pofta buna!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!