Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Ingrediente:
Reteta de ciuperci cu smantana si usturoi este foarte usor de preparat. Pentru aceasta reteta puteti folosi si ciuperci champignon brune, sunt la fel de bune si de gustoase. Faceti acest preparat pe post de garnitura la fripturi din carne. Recomand si aceasta reteta simpla de Ciuperci champignon brune cu usturoi trase la tigaie in unt.
Ciuperci cu smantana si usturoi |
Mod de preparare:
- Se spala ciupercile si
se curata, se feliaza sau se pot taia cuburi nu foarte mici deoarece in
timpul fierberii vor scadea destul de mult
- Intr-o tigaie punem untul la topit, adaugam ciupercile si calim pentru 2-3min la foc mic
- Condimentam cu sare si piper dupa gust
- Se fierb, amestecand din cand in cand pana ce apa pe care au lasat-o este aproape scazuta
- Cand a scazut apa, punem smantana si usturoiul tocat sau feliat cum va place, lasam ciupercile pe foc 2-3min pana cand smantana incepe sa se ingroasa
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.