Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Ciorba de burta falsa – Ciorba de ciuperci pleurotus

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html 

Iti place ciorba de burta, dar nu si carnea din ea? Trebuie neaparat sa incerci varianta mai simpla si mult mai rapida: ciorba de burta falsa, facuta cu ciuperci pleurotus, ce imita tare bine fasiutele de carne. In 40 de minute, ciorba de burta falsa e gata de servit!

Ciorba de burta falsa – Ciorba de ciuperci pleurotus

Ciorba de burta falsa – Ciorba de ciuperci pleurotus

Ingrediente:

 Pentru ciorbe:
  
  1/2 kg ciuperci pleurotus 
  2 morcovi un ardei  
  100 g afumatura 
  500 ml bors  
  3 linguri ulei 
   sare

Pentru dres ciorba:

   200 g smantana grasa 
  3 galbenusuri  
  3 catei usturoi

Pentru servit:

   ardei iute 
  1 lingura otet 
  gogosari murati
 
Mod de preparare:

Toaca ceapa, ardeii si afumatura marunt. Separat, da morcovii pe razatoarea mica, iar ciupercile pleurotus taie-le fasii subtiri, similare ca aspect cu fasiile de burta.

Caleste ceapa pentru 1 minut in oala de ciorba, apoi adauga ardeiul, morcovii, afumatura, usturoiul maruntit si ciupercile.

Amesteca in mod constant pentru 2-3 minute, sau pana cand ciupercile se schimba la culoare.

Adauga apa fiarta, pentru a nu scadea temperatura ingredientelor, un praf generos de sare si lasa compozitia sa fiarba 10-15 minute.

Dupa 10 minute, adauga borsul si lasa ciorba de burta falsa sa dea in clocot.

Combina smantana cu galbenusurile si omogenizeaza, apoi adu 2-3 polonice de zeama din ciorba peste smantana, amestecand rapid, sa nu se coaguleze oul.

Adu smantana cu galbenus peste restul de ciorba, amesteca bine si da ciorba de pe foc.

Potriveste ciorba de burta falsa de sare si serveste-o fierbinte, cu ardei iute, gogosari murati si/sau o lingura de otet.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!