Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Rețete fasole cu ciolan

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
 
Fasolea cu ciolan este una dintre cele mai delicioase mâncăruri tradiționale. Rețeta originală de fasole cu ciolan a fost creată de bucătării din armată și este considerată de soldați cea mai gustoasă mâncare de la popotă.
Rețete fasole cu ciolan

Rețete fasole cu ciolan

Ingrediente:

1 kilogram de fasole uscată (înmuiată peste noapte)

1 ciolan afumat

2 linguri de ulei

3 foi de dafin

1 ceapă albă mare

2 morcovi

1 lingură boia de ardei

1 linguriță rasă de oregano

1 linguriță semințe de coriandru măcinate

1 linguriță de chimen

3 linguri de pastă de tomate

1 lingură de miere

sare și piper

Mod de preparare:

1. Fierbeți ciolanul la foc mic spumând din când în când, până când carnea prinde a se desprinde de pe os. După ce carnea a fiert, scoateți-o din zeama în care a fiert și lăsați-o să se răcească. Păstrați zeama în care a fiert carnea.

2.În paralel cu ciolanul, fierbeți fasolea în apă fără sare până când boabele sunt fierte pe jumătate.

3. Tocați ceapa și tăiați morcovul rondele. Rumeniți în ulei ceapa și morcovul. Adăugați boia de ardei și lăsați-o să se rumenească foarte puțin. Atenție să nu o ardeți!

4. Adăugați carnea de pe os, tăiată în bucăți potrivit de mari, fasolea (fără apa în care a fiert) și acoperiți-o cu zeama în care a fiert carnea (fasolea trebuie să aibă relativ aceeași temperatură cu lichidul). Adăugați pasta de tomate, lingura de miere, foile de dafin, coriandrul măcinat și chimenul și lăsați să fiarbă la foc mic până când toate ingredientele sunt fierte. Asezonați cu sare și piper.

Fasolea cu ciolan se servește (fără ciolan) cu murături.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!