Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Pui în stil ”mărită-te cu mine”

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Puiul în stil 'mărită-te cu mine' se numește așa fiindcă, se spune, mai mulți bărbați ar fi fost inspirați, după ce au mâncat acest fel, să ceară mână gospodinei. Așadar, dacă vrei să cucerești definitiv un bărbat, trebuie să-i prepari această mâncare cu pui.

Pui în stil ”mărită-te cu mine”

Ingrediente:

  • 1 lingură ulei de măsline
  • 3-4 bucăți piept de pui
  • sare
  • piper
  • 2 căței de usturoi tocați mărunt
  • 1 lingurița cimbru (de preferat proaspăt)
  • 1 linguriță fulgi de piper roșu
  • 250 ml supă de pui (se poate folosi și apă)
  • 100 ml smântână de gătit
  • 100 grame roșii uscate tocate mărunt
  • 150 grame parmezan dat pe răzătoare
  • busuioc proaspăt pentru ornat

    Mod De Preparare:

  • Se încălzește cuptorul.

2. Într-o tigaie mare, care poate fi introdusă și în cuptor, se încălzește uleiul la foc mediu.

3. Puiul se condimentează cu sare și piper și se prăjește ușor pe ambele părți, până când devine auriu, aproximativ 4-5 minute pe fiecare parte. Apoi, puiul se mută pe o farfurie.

4. În tigaie, la foc mediu, se adaugă usturoiul și se lasă un minut, până când începe să miroasă. Apoi se adaugă cimbrul, fulgii de piper roșu, supa de pui și smântâna de gătit. Se lasă la foc 5 minute, amestecând des. La final se adaugă roșiile uscate și parmezanul.

5. Se pune puiul înapoi în tigaie și se pune sos peste el cu lingura. Se bagă la cuptor și se lasă 15 – 18 minute sau până se face puiul. Se poate servi ornat cu busuioc proaspăt și parmezan.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!