Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Chili alb

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html 

O rețetă ușoară, sățioasă, slabă în grăsimi. Preparatul ideal când vrei să mănânci ceva ușor și bun fără să petreci prea mult timp în bucătărie.

Chili alb

Ingrediente:

  • 1 kg piept de pui tăiat cubulețe
  • 1 legătură ceapă verde tocată fin
  • 1 ardei gras roșu tocat
  • 1 ardei gras galben tocat
  • 4 ardei jalapeno fără semințe, tăiați mărunt
  • 1 cățel de usturoi pisat
  • ½ linguriță ghimbir măcinat
  • ½ linguriță sare
  • ½ linguriță salvie uscată
  • ½ linguriță chiment măcinat
  • ½ linguriță piper alb măcinat
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 2 linguri unt
  • ¼ cană făină
  • 2 căni supă de pui
  • 2 cutii de fasole

    Mod de preparare:

    Pasul 1: Într-o tigaie mare încinge uleiul de măsline. Adaugă puiul și sotează-l până este pătruns. Scoate puiul din tigaie.

    Pasul 2: Sotează ceapa, ardeii și usturoiul în aceeași tigaie. Pune înapoi puiul, împreună cu ghimbirul, sarea, salvia, chimenul și piperul. Amestecă bine.

    Pasul 3: Într-o tigaie separată topește untul. Toarnă încet făina și amestecă bine. Pune supa de pui și amestecă bine. Această compoziție toarn-o peste pui și legume.

    Pasul 4: Pune și fasolea din cutie cu tot cu lichid și lasă-l la foc mic timp de 15-20 de minute.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!