Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Costițe înăbușite!

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Costițe înăbușite cu sos. Doar vă atingeți de carne și ea deja se separă în fibre. Pregătiți o porție mare, ca să se sature toată lumea! O idee minunată pentru masa festivă, oaspeții la sigur vor aprecia acest preparat!

Costițe înăbușite!

Costițe înăbușite!

INGREDIENTE:

-2 kg de costițe de vită; 

-2 morcovi; 

-2 cepe; 

-5-6 căței de usturoi; 

-150 ml de vin roșu sec; 

-300 ml de apă; 

-1 lingură de pastă de tomate; 

-400 gr de roșii în suc propriu (fără coajă); 

-1½ linguriță de sare; 

– 2 foi de dafin;

-piper negru – după gust; 

-boia – după gust; 

-ierburi provence – după gust; 

-făină – pentru panadă.

MOD DE PREPARARE: 

1.Tăiați ceapa și morcovul cuburi, usturoiul – bucăți mici. 

2. Spălați costițele, le uscați cu prosoape de hârtie, le treceți prin făină și le prăjiți pe tigaia cu ulei încins, la foc mare, până se rumenesc pe toate părțile. 

3. Turnați 2-3 linguri de ulei într-o cratiță (ceaun sau tavă adâncă), adăugați ceapa și o prăjiți, până devine semitransparentă. 

4. Adăugați morcovul și prăjiți legumele împreună timp de aproximativ 2 minute. 

5. Adăugați pasta de tomate, amestecați și gătiți legumele timp de 2 minute. 

6. Turnați vin, apă, adăugați roșiile în suc propriu și asezonați sosul cu sare, dar nu uitați că roșiile deja au sare. Adăugați foi de dafin, piper negru, boia și ierburi provence. 

7. Adăugați usturoi, amestecați, transferați costițele în cratiță, astfel încât să fie complet acoperite de sos, puneți capacul și dați vasul la cuptorul preîncălzit până la 180°C pentru 2 ore. Carnea trebuie să se separe de os, iar cuțitul va străpunge carnea foarte ușor. 

Sfat. Dacă aveți costițe de porc sau de miel, le țineți mai puțin timp de cuptor.

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!