Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Chec cu mere – poate fi pregătit la cuptor sau la tigaie!

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

O rețetă pentru gurmanzi – rapid, în 10 minute totul e gata. Noi coacem checul la cuptor, dar poate fi pregătit și la tigaie la foc mic. Un desert perfect pentru mic dejun, pentru ceaiul de după prânz sau pentru servirea invitaților.

Chec cu mere – poate fi pregătit la cuptor sau la tigaie!

Chec cu mere – poate fi pregătit la cuptor sau la tigaie!

INGREDIENTE:

-2 ouă; 

-vanilie; 

-1 praf de sare; 

-80 gr de zahăr; 

-80 ml de ulei; 

-150 ml de lapte; 

-150 gr de făină; 

-16 gr de praf de copt; 

-3 mere; 

-1 lămâie;

-miere + fulgi de migdale. 

MOD DE PREPARARE: 

1.Bateți ouăle cu vanilie, sare și zahăr. 

2. Adăugați ulei în fir subțire și amestecați bine cu telul.

3. Turnați lapte, amestecați, adăugați făina și amestecați din nou un aluat omogen. 

4. Curățați merele de cotor și le treceți prin răzătoarea, care le taie felii foarte subțiri, sau le tăiați cu un cuțit. Stropiți-le cu zeamă de lămâie și amestecați. 

5. Adăugați praf de copt în aluat și amestecați din nou, apoi adăugați merele și amestecați, de această dată cu spatula. 

6. Ungeți forma cu sunt, transferați aluatul și coaceți checul timp de 40 de minute la cuptorul preîncălzit până la 180°C. 

7. Scoateți checul din cuptorul, îl ungeți cu miere și presărați fulgi de migdale. 

Chec perfect pentru orice sezon, foarte pufos, gustos și cu o aromă apetisantă. O rețetă care merită să o încercați! 

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!