Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Chiftele de pui cu tocătură de ciuperci!

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Combinația este pur și simplu minunată, ciupercile oferă și mai multă suculență și totul sub crustă subțire și crocantă. Încercați și pregătiți cu încredere cu orice ciuperci!

Chiftele de pui cu tocătură de ciuperci!

Chiftele de pui cu tocătură de ciuperci!

INGREDIENTE:

-900 gr de carne tocată de pui; 

-600 gr de tocătură de ciuperci; 

-1 ou mare; 

-2 cepe medii; 

-3 căței de usturoi; 

-sare și piper negru; 

-pesmet; 

-30-40 gr de unt; 

-ulei – pentru prăjit. 

MOD DE PREPARARE:

1.Pregătiți tocătura de ciuperci: spălați ciupercile, turnați apă, adăugați sare gemă, le fierbeți timp de 20 de minute, după ce dau în clocot, apoi le clătiți sub jet de apă, le fierbeți din nou timp de 20 de minute, le clătiți sub jet de apă caldă, le lăsați să se scurgă bine și le treceți prin mașina de tocat carne. 

2. În vasul cu carne tocată, adăugați tocătura de ciuperci, ou, sare, piper negru și amestecați foarte bine. 

3. Tăiați ceapa bucăți mici și o prăjiți pe tigaia cu unt topit, până devine transparentă. 

4. Treceți usturoiul prin răzătoarea mică, îl adăugați în tigaia cu ceapă, amestecați, așteptați până usturoiul dă aromă și transferați legumele într-un vas rece, ca să se răcească mai repede. 

5. Adăugați ceapa și usturoiul călduțe în vasul cu carne, amestecați bine și bateți puțin tocătura de vas, cât să devină mai vâscoasă și elastică.

6. Modelați chiftele, le treceți prin pesmet, le aplatizați ușor și le așezați pe tocător. 

Sfat. Puteți pregăti pesmetul în casă: uscați bucăți de pâine la cuptor și le măcinați cu ajutorul râșniței pentru cafea. 

7. Prăjiți chiftelele pe tigaia cu ulei înfierbântat, la foc mediu, până se rumenesc frumos pe ambele părți. 

Chiftelele sunt foarte suculente, aromate și extraordinar de gustoase. Le puteți servi cu legume sau alături de orice garnitură. Încercați, veți rămâne surprinși de această alternativă! 

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!