Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Tarta cu ceapa verde si porumb dulce

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
O reteta senzationala este aceasta pe care v-o propun astazi, o tarta cu ceapa verde si porumb dulce si branza de capra delicioasa. Aceasta am folosit o branza de capra in amestec cu iaurt, o combinatie cremoasa si excelenta pentru tarte sarate. Blatul acestei tarte este unul sfaramicios, care se patreaza foarte bine si devine mai bun pe zi ce trece.

Tarta cu ceapa verde si porumb dulce

Ingrediente:


  • Pentru aluat:
     
    • 200 gr faina
    80 gr unt
    • un strop de sare
    • 1 ou
 Pentru umplutura:
    • 250 gr branza de capra si iaurt
    • 50 gr iaurt
    • 1 ou
    • 2 fire de ceapa verde
    • 1/2 conserva de porumb dulce

Mod de preparare:

 Aluatul:

Astfel ca intr-un bol amestecati faina cu un strop de sare si untul rece, taiat cubulete. Amestecati cu degetele pana ajungeti la consistenta unor biscuiti farimiciosi. Adaugati oul si amestecati usor. Puteti stropi aluatul cu doua trei linguri de lapte rece daca vi se pare ca aluatul nu se leaga. Amestecati si incepeti sa framantati pana ce obtineti un aluat ferm. Intindeti apoi in foaie pe masa de lucru infainata.

Coacere:

Incalziti cuptorul.
Ungeti o tava de tarta cu unt si tapetati cu faina. Puneti foaia intinsa in tava si faceti-i margini frumoase. Intepati aluatul din loc in loc cu furculita. Dati tava la cuptor pentru 10 minute. Apoi scoateti tava de la cuptor si lasati sa se racoreasca putin.

Umplutura:

Intr-un bol amestecati branza de capra si iaurt cu cele 50 gr iaur, un ou si niste sare. Amestecati pan a ce devine un amestec omogen . Incorporati in acest amestec partea alba a cepei taiata rondele.

Asamblare:

Turnati amestecul in coaja de tarta si nivelati. Adaugati boabele de porumb dulce si cozile verzi de ceapa taiate marunt.

Dati tava la cuptor, la 160 grade, pentru 35-40 minute.
Scoateti tava si lasati sa se raceasca.
 Taiati in triunghiuri.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!