Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Piept De Pui Cu Ciuperci Si Sos De Smantana

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Astazi o sa va arat cum sa faceti un delicios piept de pui cu ciuperci in sos alb. Aceasta reteta este foarte populara si chiar daca este facuta cu unele dintre cele mai simple ingrediente, este incredibil de gustoasa.
Piept De Pui Cu Ciuperci Si Sos De Smantana
Piept De Pui Cu Ciuperci Si Sos De Smantana

Ingrediente:

  • 1 lingura ulei de masline
  • 700 g piept de pui - dezosat, fara piele
  • 1 ceapa medie - taiata cubulete
  • 6-8 catei de usturoi
  • 50 g rosii uscate - taiate marunt
  • 300 g amestec de ciuperci - taiate
  • 3/4 cana concentrat de supa cu pui
  • 1/3 cana smantana
  • sare si piper - dupa gust
  • 10crengute de cimbru proaspat - impartite in doua

    Mod de preparare:

    • Asezonati pieptul de pui pe ambele parti cu sare si piper.
    • Incingeti uleiul intr-o tigaie mare la foc mediu si prajiti puiul, pentru aproximativ 2-3 minute pe fiecare parte. In acest stadiu, nu vom gati puiul complet, ci vom continua sa il gatim mai tarziu in sos. Deocamdata, lasati-l deoparte pe o farfurie.
    • In aceeasi tigaie incinsa, adaugati ceapa, usturoiul, rosiile uscate si ciupercile, si sotati pentru aproximativ 5 minute.
    • Luati jumatate din crengutele de cimbru, indepartati frunzele de pe ele si adaugati-le in tigaie. Turnati supa concentrat de pui si asteptati sa fiarba.
    • Amestecati bine cu o lingura de lemn.
    • Adaugati smantana si dati focul mai incet. Cand incepe sa fiarba, puneti din nou puiul in tigaie amestecandu-l in sos.
    • La foc mic, mai gatiti pentru inca 8-10 minute sau pana cand puiul este bine gatit si sosul se ingroasa.
    • Garnisiti cu frunzele de cimbru ramase si serviti fierbinte.  Pofta buna!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!