Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Sandvis Monte Cristo, sandvis cald pane

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Reteta de sandvis Monte Cristo este printre cele mai populare retete de sandvis pane. Vorbim despre un sandvis cald pane cu sunca si branza, un sandvis super gustos care poate reprezenta un mic dejun satios sau de ce nu ocazional, pachetelul de la munca sau scoala.
Sandvis Monte Cristo, sandvis cald pane
Sandvis Monte Cristo, sandvis cald pane
INGREDIENTE:
12 felii paine toast
16 felii sunca presata
24 felii branza feliata
3 buc oua
2 linguri maioneza
1 lingura mustar
2 linguri lapte
ulei pentru prajit

MOD DE PREPARARE:

Folosim 3 felii de paine pentru fiecare sandvis.  Felii la care optional le vom indeparta marginile. Amestecam mustarul cu maioneza dupa care ungem fiecare felie de paine din cele 3 cu acest amestec.
Punem 2 felii de branza pe prima felie de paine, 2 felii de sunca intrucat sunca este foarte sbtire.
Acoperim feliile de sunca cu o felie de branza si trecem la a doua felie de paine.
Procedam la fel ca la prima felie de paine, 2 felii de branza si 2 felii de sunca acoperite de o felie de branza.
Punem prima felie de paine pe a doua dupa care acoperim cu ultima felie.
Presam sandvisul fie cu mana, fie cu o greutate.
Procedam la fel cu fiecare sandvis pana cand vom cladi cele 4 sandvisuri.
Batem ouale cu cele 2 linguri de lapte.
Punem ulei intr-o tigaie care este la foc mediu
Dam sandvisul prin oul batut iar cand uleiul este incins punem sandvisul la prajit. Il lasam doar cat sa se rumeneasca frumos pe ambele parti dar si pe margini.
Scoatem sandvisurile pe un servet de hartie pentru a absorbi eventualul exces de ulei.
Pofta buna!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!