Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Rulouri de cartofi, cu umplutură de carne tocată

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Rețetă de rulouri de cartofi cu carne tocată. Din cele mai simple ingrediente obțineți un deliciu deosebit de aromat. Rulourile sunt perfecte și pentru masa de sărbătoare.
Rulouri de cartofi, cu umplutură de carne tocată

Rulouri de cartofi, cu umplutură de carne tocată

INGREDIENTE: 

– 500-600 g de cartofi
– 1 ou
– 100-150 g de făină cernută
– sare
– piper negru măcinat după gust

UMPLUTURĂ:
– 500 g de carne tocată
– sare
– piper negru măcinat după gust
– condimente pentru carne după gust
– smântână
– ulei vegetal - pentru prăjit
– 100 g de cașcaval ras


MOD DE PREPARARE: 
1. Spălați bine cartofii și puneți-i la fiert. Fierbeți-i până sunt gata. Scurgeți apa din cratița cu cartofi și lăsați-i să se răcească.
2. Decojiți cartofii și dați-i prin răzătoarea mare.
3. Combinați într-un bol cartofii rași cu 1 ou. Potriviți-i cu sare și piper negru măcinat după gust. Adăugați făina cernută. Amestecați bine ingredientele.
4. Așezați carnea tocată într-un bol și potriviți-o cu sare și piper negru măcinat după gust. Condimentați carnea tocată cu ierburile uscate preferate, apoi adăugați puțin smântână, pentru ca umplutura să fie mai suculentă. Amestecați bine ingredientele.
5. Pe masa înfăinată așezați aluatul și redați-i o formă cilindrică. Împărțiți aluatul pe porțiuni, apoi modelați niște bile.
6. Luați o bilă, aplatizați-o ca să obțineți o turtă. Așezați umplutura, păstrând o distanță de aproximativ 1-1,5 cm de la margine.
7. Formați un rulou și lipiți marginile. Procedați similar cu aluatul și umplutura rămasă.
Cum se face
Rulati
8. Prăjiți rulourile pe o tigaie încinsă cu ulei vegetal, pe ambele părți, până obțineți o crustă aurie, rumenă.
9. Așezați rulourile într-o tavă de copt și dați-le la cuptorul preîncălzit până la temperatura de 200°C, pentru 15-20 de minute. Timpul de coacere depinde de fiecare cuptor în parte.
10. Presărați deliciul cu cașcaval ras și mai coaceți-l timp de 5 minute.
Poftă bună!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!