Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Cartofi copti cu salata de ierburi aromate

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.               Cartofii copti cu salata de ierburi aromate pot servi drept preparat pentru un mic dejun mai sofisticat, si, ca si garnitura la diverse feluri de carne.
Cartofi copti cu salata de ierburi aromate

Cartofi copti cu salata de ierburi aromate

Ingrediente:
   1kg cartofi mai mici
   o lingura boabe de coriandru
   sare
   piper
   4 linguri ulei
Pentru salata:
   cateva frunze de salata verde
   1/2 legatura de busuioc
   1/2 legatura de patrunjel verde
   cateva frunze de macris
   2 fire de menta
   2 catei de usturoi
   o ceapa rosie
   6 linguri otet
   3 linguri ulei
   zahar
   80g branza telemea.

Mod de preparare:

Se spala cartofii, se scurg bine, se ung cu ulei si pe urma se tavalesc printr-un amestec de sare, piper si boabe de coriandru pisate. Se pun intr-o tava, se baga la cuptor si se coc 45-50 de minute. Se curata salata si se spala, se spala toate verdeturile si se scutura bine de apa. Se aleg frunzele, ceapa si usturoiul se curata si se taie marunt. Se prepara o marinata din doua linguri de otet, ulei, sare si piper, se toarna peste verdeturi, se amesteca bine si deasupra se presara telemeaua faramitata. Se stropesc cartofii copti cu restul de otet si se servesc cu salata.

Se va servi cu sosul preferat si. langa un fel de carne.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!