Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Mezel de casă natural, la cuptor

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Astăzi, vă prezentăm, o rețetă din carne tocată și ciuperci. Rețeta este excelentă, se prepară foarte simplu și din cele mai accesibile ingrediente. Veți obține o delicatețe savuroasă, fragedă și suculentă.
Mezel de casă natural, la cuptor
Mezel de casă natural, la cuptor
INGREDIENTE:
– 500 g carne tocată de porc
– 500 g carne tocată de vită
– sare
– piper negru măcinat după gust
– 100 g de ciuperci
– 100-150 g de mozzarella
– 2 linguri de cașcaval ras
– 1 lingură de pătrunjel

MOD DE PREPARARE: 
1. Curățați ciupercile și tăiați-le cuburi mici. Spălați verdeața și tăiați-o mărunt.
2. Combinați carnea bătută din bol cu ciupercile tăiate, verdeață tocată și cașcavalul ras. Potriviți ingredientele din bol cu sare și piper negru după gust. Bateți bine compoziția.
3. Luați un fragment de hârtie de copt și așezați pe ea compoziția. Formați un blat dreptunghiular, aplatizând-ul cu mâinile. Păstrați marginile hârtiei de copt libere.
4. Tăiați mozzarella în jumătăți și așezați-o în centrul blatului.
5. Rulați blatul. Mai înfășurați drobul în 2-3 fragmente de hârtie de copt, apoi legați marginile hârtiei cu ață culinară.
6. Dați tava la cuptorul preîncălzit până la temperatura de 180°C, pentru 45-50 de minute. Timpul de coacere depinde de fiecare cuptor în parte.
7. Scoateți drobul din cuptor, lăsați-l să se răcească complet, apoi dați-l la frigider, pentru 2-3 ore.
Notă: Important este să nu adăugați ouă, cartofi sau felii de pâine. Pentru ca structura cărnii tocate să devină omogenă, masa trebuie bătută bine cu palma. Deci, carnea tocată ar trebui amestecată și bătută cu palmele în același timp. Efectuați procedura timp de 5 minute. Drobul este suculent, fraged și 100% natural. Va înlocui orice tip salamuri sau carne afumată. Dacă carnea nu are grăsime, adăugați 100-200 g de slănină, dată prin mașina de tocat carne.
Poftă bună!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!