Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

VARZA CREATA CU CARTOFI SI CHIFTELUTE COAPTE

Retete si gust
Mancare de varza creata cu cartofi si chiftelute coapte. Cred ca este una din cele mai populare retete si dintre cele mai simple. Dar totusi, conteaza mici detalii care sa o transforme dintr-o mancare banala in una delicioasa.
VARZA
VARZA CREATA CU CARTOFI SI CHIFTELUTE COAPTE

Ingrediente

  • 1 varza creata
  • 4-6 cartofi noi
  • 4 catei usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • marar verde
  • 500 g amestec de carne tocata
  • 150 ml smantana
  • sare
  • piper

    Mod de preparare

    Curatam cartofii , ii spalam si apoi ii taiem cubulete.
    Varza creata o desfacem frunza cu frunza, ii taiem cotorul, o spalam bine si o tamponam cu un servet de hartie, apoi apoi taiem frunzele in patratele.
    Curatam ceapa si o taiem feliute , iar usturoiul il curatam si il trecem prin presa.
    In doua linguri de ulei calim ceapa pina devine sticloasa, apoi adaugam pasta de gogosari ,varza si cartofii taiati.
    Amestecam sa se omogenizeze.
    Adaugam apa pina trece de varza si cartofi si condimentam cu sare, piper si marar verde tocat.
    Lasam sa fiarba la foc lin pina sunt fierte legumele.
    Intre timp pregatim chftelutele pe care le asezam intr-o tava pe o hartie de copt, stropita cu putin ulei.
    Le dam la cuptor la 180 de grade si dupa 15 minute le intoarcem pe partea cealalta.
    Dupa ce mancarea este fiarta , amestecam o lingura de amidon cu smatana si o rasturnam peste mancarea de varza creata, amestecam si lasam sa dea un clocot.
    Acum e gata si mancarea si chiftelutele, asa ca se pot servi !
    Pofta mare sa aveti !
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!