Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

TORTILLA (LIPII) CU CILLI SI PUI

Retete si gust
O mâncare simplă, extrem de ușor de făcut în casă chiar și de către cel mai necunoscător om într-ale bucătăriei. Este un preparat mexican care se face cu tortilla (lipii) si sos de rosii foarte picant. Perfectă pentru momente în care vrei să mănânci sățios.
LIPII
TORTILLA (LIPII) CU CILLI SI PUI

Ingrediente

  • 1 pui întreg
  • 400 g roșii întregi decojite în sos de roșii
  • 1 ceapă medie
  • 3 căței de usturoi
  • 1 ardei iute
  • sare, busuioc, oregano, chilli și piper după gust
  • 200 g cașcaval
  • 4-5 foi de tortilla (lipii)

    Mod De Preparare

     (am adaptat-o gusturilor noastre)

    Toacă usturoiul, ceapa și ardeiul iute. Condimentează și sotează legumele în ulei încins 3-4 minute. Adaugă roșiile din conservă, tocate înainte desigur. amestecă și lasă pe foc mic, să se îngroașe sosul.
    Între timp, taie puiul deja rotisat în fâșii cât vrei tu de mari, dar ține cont că vei umple foile de tortilla (lipii) cu ele.
    Încălzește cuptorul. Dă sosul de pe foc. Dă o foaie de tortilla (lipii) prin sos, acoperind-o bine. Așază fâșii de pui în ea, ruleaz-o și pune-o în tavă. Procedează la fel cu restul foilor de tortilla (lipii) rămase. Pune sosul rămas peste foile de tortilla (lipii) umplute din tavă.
    Dă la cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute. Scoate tava, rade cașcavalul ales pe deasupra și dă din nou la cuptor, 10 minute.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!