Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

TIRAMISU DE CAPSUNI

Retete si gust
Un blog cu retete si gust, retete culinare, retete simple, retete deserturi si la indemana oricui. Tiramisu de capsuni fara coacere mi s-a parut o idee foarte buna pentru ca oricine sa prinda curaj sa faca ceva dulce, delicios si spectaculos. Si pentru al incerca si voi.
TIRAMISU
TIRAMISU DE CAPSUNI

Ingrediente

  • 500 g pișcoturi
  • 400 g căpșuni
  • 250 ml smântână pentru frișcă
  • 250 g mascarpone 
  • 3 linguri de zahăr
  • 2 fiole esență de vanilie
  • 1 fiolă esență de lămâie
  • 350 ml limonadă

    Mod De Preparare

    Spală căpșunile și ține o mână-două din ele pentru decorat ultimul strat. Peste restul, toarnă o lingură de zahăr într-un bol. Lasă-le așa circa 1 oră ca să iasă sucul din ele. Cu ajutorul unui blender, fă piure căpșunile cu zahăr.
    Bate smântâna, restul de zahăr și vanilia cu un mixer până obții o spumă tare și omogenă. Adaugă mascarpone, treptat și amestecă, crescând încet viteza, până la omogenizare.
    Stoarce lămâia, combin-o cu zahărul vanilat și esența de lămâie și diluează cu apa călduță. Înmoaie pișcoturile, pe rând, în limonadă și pune-le pe fundul tăvii.
    Întinde un strat de piure de căpșuni deasupra, apoi pune jumătate din crema obținută peste ele. Apoi încă un strat de pișcoturi înmuiate în limonadă. Întinde și restul de piure de căpșuni și de cremă deasupra și decorează cu mâna de căpșuni ținute la început deoparte, feliate. Pune-l la rece timp de 4-5 ore. Pofta buna.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!