Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

SPAGHETI IN SOS DE ROSII

Retete si gust
Spaghete in sos de rosii - Te-ai intors seara tarziu si nu ai chef sa stai prea mult prin bucatarie, insa vrei ceva foarte bun? Iti recomandam spaghetele in sos de rosii, sunt delicioase si usor de preparat. Asta daca nu cumva vrei sa o imbunatatesti cu ceva parmezan.
spagheti

SPAGHETI IN SOS DE ROSII

Ingrediente

  • 350 g spaghete
  • 65 ml ulei măsline extravirgin
  • 4 căței de usturoi mari, tocați fin
  • 800 g roșii decojite
  • 75 g măsline fără sâmburi și tocate
  • 1 linguriță capere
  • 3 fileuri de anșoa, tocate 
  • 1 linguriță oregano uscat
  • 1/2 linguriță piper
  • 2 lingurițe pătrunjel proaspăt tocat
  • sare după gust
  • parmezan ras pentru decorat

    Mod De Preparare

    Fierbe pastele conform instrucțiunilor de pe pachet.
    Încinge uleiul într-o tigaie, la foc mediu. Adaugă usturoiul tocat, sotează-l timp de 1 minut. Adaugă roșiile decojite și tocate, măslinele, fileurile de anșoa, caperele, praful de oregano și piperul. Lasă sosul să de formeze și să se îngroașe la foc mediu spre mic. Asezonează cu sare după gust.
    Când pastele s-au făcut, scurge-le de apă, toarnă 1 lingură de ulei de măsline peste ele și învârte ușor oala pentru a le “îmbrăca” în ulei. Combină pastele cu sosul și pătrunjelul proaspăt tocat. Mai lasă-le pe foc, amestecând ușor, timp de 3 minute. Poti rade un pic de parmezan pe deasupra. Pofta buna.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!