Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Biscuieti cu brinza si cu fructe de kaky

Retete si gust

Brânză cu kaky

Ingrediente
1 pachet de biscuiti rotunzi mai mari
200 gr branza dulce (scoaca)
100 gr zahar
2 plicuri zahar
300 ml frisca lichida
1 pliculet gelatina
2 fructe kaky bine coapte
bombonele de ciocolata
MOD DE PREPARARE
Pentru crema de branza punem intr-un castron branza cu zaharul si zaharul vanilat si le blendarim pana facem o pasta fina apoi adaugam frisca lichida si o batem cu mixerul impreuna cu branza .Gelatina se dizolva in 50 ml apa calduta si se pune peste crema.
Rezulta o crema super de fina si pufoasa.Fructele kaky se curata de coaja si se taie in cubulete.Pe o farfurie punem biscuiti ornam cu crema+kaky iar biscuiti, iar crema+kaky iar biscuiti si deasupra ornam cu bombonele de ciocolata.                                                                                                        CE ESTE KAKY                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Seamana la aspect cu o rosie, are gust intre ananas si piersica si este potrivit si in cocktailuri, si in salate, si in retete de deserturi. Vorbim despre kaki, piersica japoneza sau persimona. Fructul cu look exotic este in plin sezon iarna, asa ca ar fi bine sa profiti de el in saptamanile ce urmeaza.

                                                                         
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!