Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Cartofi răsturnați la tigaie

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

O rețetă simplă, la îndemâna oricui, este Cartofi răsturnați la tigaie, motiv pentru care îți propunem să o servești atât la prânz, cât și la cină.

Cartofi răsturnați la tigaie
Cartofi răsturnați la tigaie

Ingrediente:

Cartofi 500 g
Bacon 100 g
Cașcaval/ Mozarrella 200 g
Ceapă roșie 1 buc
Ouă 3 buc
Pastă de tomate 1 lingură
Pătrunjel proaspăt 1 legătură
Cimbru
Sare și piper măcinat

Mod de preparare:

Spălați și curățați de coajă 500 g de cartofi.

Dați cartofii prin răzătoarea mare.

Lăsați deoparte.

Curățați și tăiați cubulețe 1 ceapă roșie.

Într-un castron bateți 3 ouă.

Adăugați sare, piper, cubulețele de ceapă roșie și pătrunjel verde tocat.

Amestecați până se omogenizează.

Ungeți cu ulei o tigaie antiaderentă.

Așezați cartofii răzuiți.

Cu o spatulă întindeți uniform cartofii pe toată suprafața tigăii și apăsați să se formeze un strat dens.

Deasupra presărați sare și piper.

Acoperiți tigaia cu un capac.

Lăsați la foc mic pentru 15 minute.

După cele 15 minute turnați peste cartofi amestecul preparat cu ouă.

Acoperiți tigaia cu capacul.

Gătiți la foc mic pentru încă 10 minute sau până se gătesc ouăle.

Cu ajutorul unei farfurii întoarceți cartofii pe cealaltă parte.

Deasupra întindeți uniform 1 lingură de pastă de tomate.

Presărați 100 g de bacon tăiat cubulețe mici.

Apoi presărați 200 g de cașcaval ras sau brânză mozarrella.

Peste cașcaval presărați cimbru uscat.

Acoperiți cu capacul.

Lăsați să se gătească încă 10 minute sau până se topește complet cașcavalul.

Serviți cartofi răsturnați la tigaie cu salată verde.

Consumați cu moderație!

Pofta buna!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!