Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Cartofi Frantuzesti cu Sunca si Cascaval

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Sunt convinsa ca ati mancat de nenumarate ori cartofi frantuzesti. Este o reteta simpla, pe care toti o facem din cand in cand, cand, din lipsa de timp sau creativitate, nu avem chef sa facem ceva complicat.

Cartofi Frantuzesti cu Sunca si Cascaval

Cartofi Frantuzesti cu Sunca si Cascaval

Ingrediente

  • 4-5 cartofi mai putin fainosi
  • 6-7 oua fierte tari
  • 2 oua crude
  • 4-5 linguri smantana
  • 250 g cascaval ras
  • 200-300 g sunca sau alta afumatura
  • 1 ceapa medie taiata marunt

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja.
 
Se fierb ouale tari.
 
Carnea afumata si ceapa taiata marunt se calesc separat, intr-o tigaie, amestecand continuu sa nu se arda.
 
Se unge cu unt un castron termorezistent.
 
Se pune un strat de cartofi taiati felii, un strat de oua tari taiate felii, un strat de carne cu ceapa, apoi se presara cu branza pe deasupra.
 
Se repeta operatia pana se termina ingredientele, de preferinta cartofii sa fie ultimul strat.
 
Se bat doua oua cu smantana, sare si piper si se toarna peste cartofi.
 
Se presara restul de cascaval si se coace la 180C in cuptor, pentru 30-40 minte pana cand suprafata devine brun aurie.
 
Se serveste cald.
 
Pofta buna!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!