Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Branza fondue cu usturoi copt

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Prima data am mancat la nepoata mea si recomand cu toata increderea. Reteta...sa zic asa, am vazut-o pe un canal culinar chiar aseara.

Branza fondue cu usturoi copt

Branza fondue cu usturoi copt

INGREDIENTE:

  • o cutie branza fondue
  • o capatana usturoi
  • 2-3 foi dafin
  • 3-4 rosii uscate din conserva
  • ulei masline
  • sos soia
  • oregano uscat
  • sare cu condimente
  • cateva felii paine

MOD DE PREPARARE:

Luam un vas termorezistent si presaram un pic ulei masline, cateva linguri sos soia. Taiem capatana de usturoi la un capat, aproape de margine, cu grija sa nu se desfaca. o asezam in vas, cu partea taiata in jos. O imbibam un pic in ulei si sos. Presaram sare cu condimente, inca putin ulei peste capatana de usturoi si asezam cateva foi dafin. Punem si cateva rosii uscate. Acoperim cu o folie de aluminiu si dam la cuptor cam 20 - 25 minute, la foc mediu. 

Branza o crestam cu un cutit, eu am crestat-o in cruce. O punem la cuptor, la foc iute pentru 15 minute. Cand se umfla un pic, inseamna ca este facuta. Punem si feliile de paine la cuptor cat sa se faca un pic crocante. 

Ideal este sa o servim cu paine bagheta.

Dupa ce s-a copt usturoiul, indepartam folia si lasam un pic sa se raceasca. Presam usor capatana, astfel cateii de usturoi copt ies usor.

Scoatem branza de la cuptor. Servim cu paine si usturoi copt si condimentat. 

Pura nebunie! 

SFAT-URI

Este o branza care se serveste pregatita la cuptor. Este o branza care se topeste oarecum.

Este grozava, insa in combinatie cu usturoi copt.

Folositi paine bagheta, iese mai crocanta si e mai faina.

Este o branza care se gaseste destul de rar la noi.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!