Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Prepelițe umplute

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Rețeta de mai jos vă va convinge într-adevăr de faptul că puteți găti prepelițele în multe moduri, păstrând totodată gustul deosebit al cărnii. În special copiii vor fi încântați să aibă în față o friptură pe măsura lor, fragedă și aromată.

Prepelițe umplute

Prepelițe umplute

Ingrediente

6 carcase de prepeliță
6 felii de prosciutto
3 felii de pâine integrală
1 ceapă mică
zeama și coaja de la 1 lămâie
2 căței de usturoi
5 roșii semi-uscate
2 linguri ulei de măsline extravirgin
1-2 linguri de apă
sare și piper

 Mod de preparăre

Încinge cuptorul la 180 de grade 

Vei pune feliile de pâine la robotul de bucătărie, astfel încât să obții un fel de firimituri 

Vei tăia cubulețe ceapa și vei toca usturoiul 

Vei tăia mărunt și feliile de prosciutto 

Vei pune într-un vas pâinea, ceapa, usturoiul, zeama și coaja de lămâie, prosciutto, uleiul de măsline, roșiile tăiate mărunt, sare și piper. 

Le vei amesteca bine 

În timp ce amesteci aceste ingrediente, nu uita să adaugi treptat și apa 

Vei umple fiecare prepeliță cu amestecul obținut 

Le vei securiza pe fiecare cu ajutorul unor scobitori

Vei pune într-o tavă ulei (cam 2,5 cm) și apoi vei așeza acolo prepelițele. 

Le vei lăsa la copt cam 25 de minute.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!