Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

PRAJITURA MILIONARULUI

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

“Prajitura milionarului, este o prajitura delicioasa, care aduce foarte mult cu batoanele “twix”, pe care eu le ador!
Se face atat de usor, incat va invit sa o incercati si voi.

PRAJITURA MILIONARULUI

PRAJITURA MILIONARULUI

INGREDIENTE:

Pentru blat:

150 g faina
120 g unt
50 g zahar brun

Pentru crema:

400 g lapte condensat
60 g unt
60 g zahar brun
1 lingura miere de albine

Pentru topping:

100 g ciocolata cu lapte
50 g ciocolata neagra
2 linguri de lapte

MOD DE PREPARARE:

Punem intr-un bol faina, zaharul si untul si le amesteacam pana obtinem un aluat omogen si neted. Il intindem in forma de dreptunghi cu dimensiunile …

Punem aluatul in tava tapetata cu hartie de copt, il intepam cu furculita, apoi il coacem in cuptorul preincalzit la 180°C timp de 20 minute.

Dupa acest interval de timp va parea inca moale, dar se va intari in timp ce se raceste, ca un biscuite crocant. Il scoatem si il lasam sa se raceasca in tava sau pe un fund de lemn.

Punem laptele condensat, mierea, untul si zaharul la fiert, la foc foarte mic in jur de 20 minute, pana prinde culoarea caramelului si se desprinde usor de pe marginile cratitei.

Turnam caramelul cald peste blat si il intindem cat putem de uniform. Topim ciocolata la baine-marie cu doua linguri de lapte si o turnamam peste caramelul racit.

Lasam sa se intareasca ciocolata, apoi putem taia prajitura in felii.

Sa aveti pofta!

 

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!